De werkwijze van Bakker Construction

Begeleiding van idee tot realisatie

 

Onze taken zijn om uw (ver)bouw ideeën te realiseren en de bijbehorende bouwactiviteiten te coördineren. Daarom streven we gedurende het hele traject naar persoonlijk contact. Door communicatie centraal te stellen, wordt er altijd vakwerk op maat geleverd.

Het Bakker Construction team bestaat uit uw aannemer en een vast netwerk ZZP’ers. Op deze manier houden we de onnodige kosten laag en de flexibiliteit hoog. Zo staan we niet alleen sterk op het gebied van vakmanschap, maar ook op het gebied van efficiëntie.

1 De eerste stap

We beginnen bij de ideeën die er al zijn. Misschien bent u benieuwd naar de mogelijkheden of misschien heeft u al een compleet bouwplan klaar staan. Hoe dan ook, een bezichtiging van de locatie geeft vaak al veel inzicht in de situatie. Aan de hand hiervan worden de plannen doorgenomen en is er ondersteuning bij het ontwikkelen/perfectioneren van een ontwerp. Vervolgens wordt er een prijsopgave gemaakt voor de totale investering voor het uit te voeren werk. Zo weet u direct waar u aan toe bent.

2 De planning

Wanneer er een definitief akkoord is op het ontwerp, wordt er een planning gemaakt. De juiste materialen worden ingekocht en er kan gestart worden met de werkzaamheden. Daarbij wordt u uitgebreid op de hoogte gehouden. Op die manier is het mogelijk om ook tijdens het bouwproces rekening te houden met uw wensen. Waar het nodig is, kunnen eventuele wijzigingen direct doorgevoerd worden. Zo komt er achteraf niemand voor verassingen te staan.

3 De bouw

Bakker Construction heeft een focus op innovatie. Nieuwe methodes en programma’s zorgen voor een moderne manier van werken. Uw project wordt uitgevoerd in een werkomgeving waarbij veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan.

De bouw wordt uitgevoerd door lokale ZZP’ers/onderaannemers. Dit maakt het mogelijk om flexibel te zijn in de planning. Wij werken met een vast team, hierdoor is de kwaliteit van ons werk gewaarborgd. Doordat de verschillende onderaannemers elk gespecialiseerd zijn in hun eigen vakgebied, is er voor elke taak altijd een ervaren expert beschikbaar.

 
4 Het eindresultaat

Doordat wij gebruik maken van de nieuwste technologie en software worden faalkosten verlaagd. Dit betekent dat uw budget en agenda niet worden opgeslokt door onnodige materialen en uren.

Nadat het afronden van de werkzaamheden, lopen we samen met u alle onderdelen door. En maakt u zich geen zorgen: ook na oplevering van het project staat u er niet alleen voor. Wij zijn zeker van de kwaliteit die we leveren en geven u betrouwbare garanties mee. Mocht u onverhoopt toch nog tegen iets aanlopen, komen we gewoon langs om het op te lossen. Dat is de kracht van Bakker Construction.