"Een vriendelijk en veelzijdig team:
vakmensen met passie voor hun werk."

 

 

 
 
Over Sjoerd Bakker

Hallo daar! Ik ben Sjoerd Bakker, aangenaam kennis te maken. Ik ben de ondernemer achter Bakker Construction. Van kinds af aan ben ik al opgegroeid in de bouwwereld: vroeger was ik in mijn weekenden en vakanties al op de bouw te vinden. Die passie voor het vak is nooit minder geworden en inmiddels heb ik meerdere bouwkundige opleidingen achter de rug. Tijdens en na mijn studie ben ik bij een breed scala aan bouwkundige bedrijven werkzaam geweest. De ervaringen die ik hier heb opgedaan hebben mij geïnspireerd om mijn visie vorm te geven binnen een eigen bedrijf.

 
 
Over het team

Samen staan we sterker. Wij werken samen met verschillende specialisten in de bouw. Net als u, vinden wij het belangrijk dat er voor elke klus een expert wordt ingezet. Doordat we een vast en uitgebreid netwerk hebben met ZZP’ers, kunnen we niet alleen flexibel werken, maar ook besparen op vaste lasten. En dat ziet u terug in het kostenplaatje.

 
 
Over ons werk

Innovatie is iets wat centraal staat bij Bakker Construction. Moderne software maakt het mogelijk om de efficiëntie binnen een project enorm te verhogen en onnodige kosten te besparen. De combinatie met een sterk en ervaren team, zorgt ervoor dat geen project ons te gek is. Of het nu groot- of kleinschalig is: uitdagingen gaan wij graag aan.  

Meer lezen over onze werkwijze? Klik op de button hieronder voor meer informatie.